Τασογλου

phone 210-9604980

Υπηρεσίες

Η ποικιλία μας στα εποχιακά σχέδια (Χριστούγεννα, Πάσχα, Αγ. Βαλεντίνου), αλλά και τα καθημερινά είναι μεγάλη. Με όσο το δυνατόν πιο τακτές επισκέψεις στο χώρο σας, ενημερώνεστε συχνά για ότι καινούργιο υπάρχει. Λόγω της ιδιαιτερότητας του είδους, δίνουμε επίσης μεγάλη προσοχή στην συσκευασία και την αποστολή των εμπορευμάτων.

Τα προϊόντα μας περιγράφονται και αναλύονται συνοπτικά παρακάτω. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια γεύση από κάθε κατηγορία, επιλέγοντας τον τίτλο των προϊόντων που ακολουθεί. Όπως είναι φυσικό, δείγματα από εποχιακά είδη, δεν είναι διαθέσιμα παρά μόνο την αντίστοιχη εποχή.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΥΧΕΤΗΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ : Υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες:οι καθημερινές και οι εποχιακές. Στις καθημερινές διακρίνουμε α) γενεθλίων β) γιορτής γ) γάμου δ) αρραβώνων ε) βαπτίσεων. Στις εποχιακές διακρίνουμε α) Βαλεντίνου β) Πάσχα γ) Χριστουγέννων*.

Σε κάθε κατηγορία υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων, εισαγωγής και Ελληνικές και διαφορετικά μεγέθη (κανονικές, τετράγωνες, στρογγυλές, κ.λ.π.) Επίσης υπάρχει μεγάλη ποικιλία και στις ξενόγλωσσες (τυπωμένες με αγγλικό κείμενο).

Όλες οι ευχετήριες κάρτες συνοδεύονται από τον φάκελο τους, και εκτός των μικρών καρτών, και από την ζελατίνα τους κάθε μια ξεχωριστά. Επίσης για τις εποχιακές κάρτες (Πάσχα και Χριστούγεννα), υπάρχει και δυνατότητα τυπώματος κειμένου για ευχές.


ΧΑΡΤΙ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ* : Και εδώ υπάρχει χαρτί καθημερινό για όλο τον χρόνο, εισαγωγής και εγχώριο : α) γενεθλίων β) γιορτής γ) γάμου δ) αρραβώνων ε) βαπτίσεων ) και εποχιακό : α) Βαλεντίνου
β) Πάσχα, και γ) Χριστουγέννων.

Υπάρχουν δυο είδη χαρτιών περιτυλίγματος : οι κόλλες περιτυλίγματος διαστάσεων 0.70m Χ 1.00m, και τα ρολά περιτυλίγματος για ιδία χρήση διαστάσεων 0.50m X 250m.

Όσο αναφορά τα ρολά, υπάρχει και η δυνατότητα εναπόθεσης τους, σε ειδικές βάσεις των ανάλογων διαστάσεων, πάγκου (οριζόντιες), και δαπέδου (κάθετες).


STICKERS (ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ FANCY)* : Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε fancy αυτοκόλλητα εισαγωγής, με διάφορες φιγούρες σε καθημερινή, και χριστουγεννιάτικη συλλογή η οποία ανανεώνεται συνεχώς καθώς και STICKER ALBUMS*.

ΜΠΛΟΚ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ* : Υπάρχουν δυο ειδών προσκλήσεις για πάρτι, με αυτοκόλλητο -όπου γίνεται γράμμα- και χωρίς αυτοκόλλητο οι απλές. Και στις δύο περιπτώσεις οι προσκλήσεις είναι σε μορφή μπλοκ, 12 φύλλων και 16 αντίστοιχα.

ΣΕΤ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ* : Στα σετ αλληλογραφίας (σετ φάκελος, χρωματιστό χαρτί)υπάρχει μεγάλη ποικιλία από fancy εισαγωγής σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, αρωματικά ή μη, με αυτοκόλλητο, ή χωρίς.

Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε για ότι καινούργιο, ή όποια αλλαγή υπάρχει, από το site μας, ή για πλήρη ενημέρωση, από το δειγματολόγιο μας ή μέσω του πωλητή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Για το λεκανοπέδιο της Αττικής με ίδια μέσα. Για την υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν 3 τρόποι: α) με ΕΛΤΑ αντικαταβολή μετρητοίς β) με COURIER αντικαταβολή μετρητοίς ή γ) με κάποιο από τα μεγάλα γνωστά ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ της αρεσκείας σας αντικαταβολή μετρητοίς και κατόπιν συνεννοήσεως. Όλα τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή εκτός ειδικών περιπτώσεων και κατόπιν συνεννοήσεωςμε την διεύθυνση.